Antena 3 CNN Actualitate Un jurnalist Antena 3 a fost implicat într-un INCIDENT la sediul Poliţiei Locale Sector 2

Un jurnalist Antena 3 a fost implicat într-un INCIDENT la sediul Poliţiei Locale Sector 2

Un jurnalist Antena 3 a fost implicat într-un INCIDENT la sediul Poliţiei Locale Sector 2
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Noi 2013   •   11:38
Un agent de la Poliţia Locală Sector 2 a fost filmat în timp ce cerea, în numele unui coleg, 350 lei mită pentru a anula o amendă de parcare. 
 
Cei doi au avut o discuţie scurtă la telefon, s-au înţeles asupra preţului şi s-au oferit să uite de amenda de 1.500 lei. 
 
Numai că persoana amendată, jurnalist la postul public de televiziune, a filmat dialogul celor doi şi s-a dus la şeful Poliţiei Locale. Acum, cei doi poliţişti riscă să fie sancţionaţi.
 
Însă povestea nu s-a terminat aici. Un reporter al Antena 3 a fost implicat într-un incident la sediul Poliţiei Locale Sector 2. 
 
Reporterul Daniel Călin a povestit ce s-a întâmplat, într-o intervenţie telefonică la News Magazine:
 
"Am încercat să intru în instituţie, să iau o reacţie de la conducere. M-am prezentant şi mi s-a spus că nu pot să intru în instituţie. Domnul ofiţer de la poartă a spus că nu se poate, m-a tot refuzat, fără să fie clar de ce nu am voie. Am scos telefonul şi am încercat să înregistrez reacţia lui. S-a enervat, a ieşit din ghereta lui, mi-a luat telefonul şi mi-a spus că nu am voie să filmez şi să şterg filmuleţul. Şi l-aş fi şters, doar că telefonul nu era la mine, era la el. A chemat şi un echipaj care m-a luat pe sus de pe stradă. Eu am sunat la 112 şi am raportat incidentul şi mi s-a spus că vor sesiza Poliţia Locală Sector 2. Într-un final, după insistenţele unor colegi, ofiţerul mi-a returnat telefonul." 
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close