Antena 3 CNN Actualitate Zăpada închide şcolile. Cursurile vor fi suspendate luni în toate unităţile de învăţământ din Timiş

Zăpada închide şcolile. Cursurile vor fi suspendate luni în toate unităţile de învăţământ din Timiş

Zăpada închide şcolile. Cursurile vor fi suspendate luni în toate unităţile de învăţământ din Timiş
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    09 Dec 2012   •   14:30

Cursurile vor fi suspendate luni, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Timiş, din cauza zăpezii şi a viscolului, a decis, duminică după-amiază, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

Inspectorul şcolar general din judeţul Timiş, Cornel Petroman, a declarat că s-a luat decizia ca luni, 10 decembrie, toate unităţile de învăţământ din judeţ să rămână închise din cauza zăpezii, decizia putând fi prelungită şi pentru ziua de marţi, în funcţie de condiţiile meteorologice.

"Condiţiile nu sunt cele dorite, am decis să suspendăm cursurile în data de 10 decembrie în toate unităţile de învăţământ din judeţ. Nu se poate circula pe unele drumuri, astfel că este mai bine să suspendăm. Mâine (luni - n.r.) vom discuta într-un consiliu administrativ dacă vremea se menţine rea şi va fi zăpadă în continuare să suspendăm şi marţi, dar deocamdată decizia este pentru ziua de luni", a declarat Petroman, potrivit Mediafax.

Judeţul Timiş se află sub avertizare de cod galben pentru zăpadă şi viscol, iar meteorologii au prelungit până luni la ora 11.00 avertizarea cod galben de ninsori, ploi, polei şi viscol în Bucureşti şi 29 de judeţe din ţară.  




×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close