Antena 3 CNN Show A murit fostul toboşar al trupei Proconsul | "Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri"

A murit fostul toboşar al trupei Proconsul | "Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri"

Fostul toboșar al trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski, a murit la doar 42 de ani, în urma unei septicemii.

A murit fostul toboşar al trupei Proconsul | "Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri"
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Dima    |    01 Sep 2023   •   14:18

Vestea morţii lui Răzvan Gorcinski a fost anunţată pe reţelele de socializare chiar de către membrii trupei Proconsul.

„Din păcate, Răzvan, prietenul și fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii și miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul postat de trupă pe Facebook.

Răzvan Gorcinski era internat în spital cu septicemie. 

Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri

Vestea tristă a fost confirmată și de soția lui Răzvan Gorcinski pe pagina de Facebook:

Iubirea mea, soțul meu minunat... ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm"... îmi dă lumea peste cap! Și mai aveam atâtea să ne spunem!..Atâta suferință ai lăsat în urma ta...atât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, prieteni..toată lumea te iubește! Îmi pare atât de rău, atât de rău...casa e atât de goală fără tine. O să fii în sufletul meu pentru totdeauna! Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată! Te iubesc... chiar dacă moartea a reușit să ne despartă! Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povesteste-le despre viața noastră frumoasă și fericită!”.

Iubirea mea,soțul meu minunat...ultimul tău mesaj: "Te iubesc enorm"..îmi dă lumea peste cap! Și mai aveam atâtea să ne...

Posted by Sonna Sonna on Friday, September 1, 2023

A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă

„Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul său plin de viață, starea lui de sănătate este critică. Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scria, joi şi Florența Marin, o apropiată a artistului.

×
Subiecte în articol: Proconsul
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close