Antena 3 CNN Show A murit actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams. Lisa Loring a fost deconectată de la aparate

A murit actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams. Lisa Loring a fost deconectată de la aparate

Actrița care a interpretat rolul lui Wednesday, în Familia Addams a murit sâmbătă în urma unui atac vascular cerebral. Familia sa a decis să fie deconectată de la aparate.

A murit actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams. Lisa Loring a fost deconectată de la aparate
Sursa foto: Gettyimages | apomares
de Ioana Mircea    |    30 Ian 2023   •   11:51

Lisa Loring a murit sâmbătă, la vârsta de 64 de ani, în urma unui atac cerebral. Laure Jacobson, cea mai bună prietenă a actriței, a confirmat moartea femeii.

"Cu mare tristeţe, anunţ că prietena noastră, Lisa Loring, a murit. În urmă cu patru zile, a suferit un atac cerebral masiv, cauzat de fumat şi de tensiune ridicată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A stat trei zile conectată la aparate, dar ieri, familia a luat decizia dificilă de a o deconecta. Lisa a murit noaptea trecută", a anunțat aceasta în mediul online.

Loring a interpretat personajul Wednesday în prima ecranizare a Familiei Addams. Serialul a avut două sezoane, 64 de episoade, între 1964 şi 1966. 

Citeşte şi: Gerard Butler aproape a ucis-o pe Hilary Swank la filmările peliculei “P.S. I Love You”: "Am băgat-o în spital"

"Lisa este încastrată în cultura pop şi în inimile noastre. Va fi mereu Wednesday Addams. Frumoasă, bună, o mamă iubitoare. Moştenirea Lisei în lumea showbizului este uriaşă. Iar familiei sale i-a lăsat o zestre plină de umor, afecţiune şi dragoste. Odihneşte-te în pace, Lisa. La naiba, erai foarte distractivă", a mai scris Jacobson. 

Lisa Loring a fost măritată de patru ori şi a lăsat în urmă două fiice. Una dintre acestea, Vanessa Foumberg, a confirmat decesul mamei sale, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: Wednesday familia Addams lisa loring
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close