Antena 3 CNN Show Adolescenţii americani şi-au premiat vedetele preferate, în cadrul galei "Teen Choice Awards"

Adolescenţii americani şi-au premiat vedetele preferate, în cadrul galei "Teen Choice Awards"

Adolescenţii americani şi-au premiat vedetele preferate, în cadrul galei "Teen Choice Awards"
Sursa foto: Foto: Videonews
08 Aug 2011   •   21:54

Adolescenţii americani şi-au premiat vedetele favorite, într-o gală condimentată cu reprezentaţii inedite şi poveşti picante de culise. Marea câştigătoare de la Teen Choice Awards a fost cântăreaţa Taylor Swift, care a plecat acasă cu 6 premii. Toţi ochii s-au indreptat însă asupra cuplului tânăr şi neliniştit format din cântăreţul Justin Bieber şi actriţa Selena Gomez, şi ei premianţi ai galei.

Cu această ocazie, cântăreţul şi actriţa au pus capăt unui zvon care anunţa că relaţia lor s-ar fi încheiat. Plini de gesturi tandre, pe tot parcursul serii, au demonstrat că tabloidele s-au înşelat. Publicul a explodat de fiecare dată când adolescentul favorit al lumii întregi, Justin Bieber, a urcat pe scenă pentru a-şi lua unul dintre cele 4 premii.

Cântăreţul de 17 ani şi-a aplaudat la rândul lui iubita, Selena Gomez, când a fost şi ea premiată.

Adevărata vedetă a serii a fost însă Taylor Swift, preferata adolescenţilor americani. Ea a primit printre altele şi titlul de "simbol al modei pe covorul roşu" şi premiul pentru "cel mai bun cântec de ascultat după o despărţire": "Back to December".

Cu câţiva ani mai matur, dar încă pe gustul tinerilor, Ashton Kutcher a încins atmosfera în deschiderea galei. Cu placa de surf - adică premiul oferit de adolescenţi - pe post de baston, a cântat o melodie a cântăreţei Katy Perry.

O altă veterană, actriţa Cameron Diaz, a fost şi ea premiată, culmea, pentru un film vizionat doar cu acordul părinţilor.

Printre laureaţi s-au mai aflat actorul Robert Pattison şi echipa filmului Harry Potter.

 



×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close