Antena 3 CNN Show Adriana Bahmuțeanu s-a logodit în biserică după doar trei luni de relaţie. Carmen Harra a fost cea care le-a făcut cunoştinţă

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit în biserică după doar trei luni de relaţie. Carmen Harra a fost cea care le-a făcut cunoştinţă

Adriana Bahmuţeanu trăieşte o nouă poveste de dragoste alături de proaspătul ei iubit, George Steven. După doar trei luni de ralaţie, cei doi s-au logodit în biserică, năşiţi de Anamaria şi Adrian Ghila.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit în biserică după doar trei luni de relaţie. Carmen Harra a fost cea care le-a făcut cunoştinţă
de Alexandra Dima    |    28 Iul 2022   •   13:14

Pe strada Adrianei Bahmuţeanu soarele iubirii străluceşte voios. Sigură de noua ei iubire, George Steven, după doar trei luni de relaţie a mers în biserică şi s-a logodit, pe 27 iulie.

A contat probabil şi faptul că i-a cuplat însăşi Carmen Harra, specialistă nu numai în clarvedere, dar şi în psihologia relaţiilor. 

George Steven locuieşte în SUA şi se ocupă de afaceri imobiliare. Ca şi Adriana Bahmuţeanu, a mai fost căsătorit şi are copii. 

”Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unei prietene comune, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani.

Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că «It is the right thing», este un sentiment comun”, a declarat George Steven, potrivit cancan.ro.

Adriana Bahmuțeanu a postat, pe contul ei de Facebook, un videoclip de la slujba de logodnă.

"Vă mulţumesc pentru miile de mesaje frumoase, pentru susţinere şi încurajări!!! Este minunată fericirea pe care o trăim şi pe care o construim în fiecare zi, în aşa fel încât să dureze!" a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul său de socializare.

Cei doi au înaintat deja şi actele de căsătorie civilă.

×
Subiecte în articol: Adriana Bahmuteanu carmen harra
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close