Antena 3 CNN Show Alex Bodi despre Bianca Drăguşanu: "Am imagini compromiţătoare, dar nu vreau să îi fac rău"

Alex Bodi despre Bianca Drăguşanu: "Am imagini compromiţătoare, dar nu vreau să îi fac rău"

Alex Bodi şi Bianca Drăguşeanu sunt la "cuţite" din nou, după ce diva a recunoscut că a fost bătută. Vedeta îi declară război fostului soţ şi spune că, de această dată, va merge până în pânzele albe să îşi găsească dreptatea. Atenţie, urmează un material cu puternic impact emoţional!

Alex Bodi despre Bianca Drăguşanu: "Am imagini compromiţătoare, dar nu vreau să îi fac rău"
de Georgiana Adam    |    12 Feb 2021   •   23:53

Bianca Drăgușanu a dat publicităţii, miercuri, fotografiile după bătaia primită de la fostui ei soț, Alex Bodi. Vedeta a decis să publice ea aceste imagini deoarece în presă ar fi apărut o poză cu fața ei desfigurată. Bianca a precizat că poza în care chipul ei este tumefiat este de fapt după o operație numită blefaroplastie și nu în urma unor violențe.

"Dacă asta aţi vrut asta primiţi!"

Aşa îşi începe Bianca Drăguşanu declaraţia de război care are legatură cu nimeni altul decat fostul său soţ. Vedeta spune că el a pus la dispoziţie poza pentru a justifica agresiunile la adresa ei.

 
"Pot aduce documente de la IML care atestă agresiunea fizică, degeaba scoatem poze cu mine când mi-am facut operaţia să justifice doi ani şi jumatate de vânătăi pentru că eu am avut faţa tumefiată inainte de blefaro şi şi după", a spus Bianca Draguşeanu pentru Antena 3. 

Bianca Draguşeanu: "Toţi trădătorii se spele cu ele pe cap" 


Şi totuşi de ce au ajuns din nou la aceste episoade?

Întrebază de jurnalistul Antena 3, Ana Maria Bujor, care să fi fost motivul pentru care apare în discuţie?

"Este un dosar penal şi probabil acum a primit inştiinţare şi de această dată voi face ce nu am făcut de celelate dăţi, voi merge până la capăt", a mai spus Bianca Drăguşanu.

Replica lui Alex Bodi nu a întârziat să apară

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu ne-a declarat în exclusivitate că are şi el nişte imagini compromiţătoare cu vedeta, dar nu doreşte să le facă publice. 

 "Nu vreau să-i fac rău, că dacă voiam am o gramadă de dovezi şi ipostaze. Vreau să stau cât mai departe de acest scandal mediatic şi am vrut să o ignor, îmi traiesc viaţa diferit", a spus Alex Bodi pentru Antena 3.


Cei doi este posibil să se întâlnească din nou, la poliţie, sau chiar în faţa judecătorilor dacă dosarul ajunge în instanţă.

Atenţie, urmează un material cu puternic impact emoţional!

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu scandal bătaie
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close