Antena 3 CNN Show Alexandra Stan, în costum de baie: ”Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că...” - FOTO

Alexandra Stan, în costum de baie: ”Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că...” - FOTO

Pare a fi una dintre cele mai dezinhibate vedete de la noi, dar are nişte forme de invidiat, plus că sunt şi naturale. Pe acest atu s-ar zice că se bazează Alexandra Stan atunci când publică multe fotografii cu ea, multe în lenjerie intimă.

Alexandra Stan, în costum de baie: ”Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că...” - FOTO
Sursa foto: Facebook/Alexandra Stan
de Denisa Nedelcu    |    03 Iul 2020   •   14:35

Cea mai nouă poză, în costum de baie, arată când de bine se simte vedeta în propria piele, dar şi cât de bine arată. În plus, ea a avut multe replici cu prieteni virtuali de pe conturile sale de socializare, după ce a fost judecată crunt pentru că pozează în ipostaze senzuale.

"Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranță, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de `disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit`.

Alexandra Stan: Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt puternică

Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că `acuzele` vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (...) Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it.

Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independentă, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile... noi, artiștii... noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea", a fost dată de Alexandra Stan.
 

×
Subiecte în articol: Alexandra Stan costum de baie plaja
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close