Antena 3 CNN Show Alexandru Arșinel, moment dureros pe scenă. I s-a întâmplat în fața tuturor: M-am întors și...

Alexandru Arșinel, moment dureros pe scenă. I s-a întâmplat în fața tuturor: M-am întors și...

Alexandru Arșinel, moment dureros pe scenă. I s-a întâmplat în fața tuturor: M-am întors și...
Sursa foto: Foto: Teatrul Constantin Tănase
08 Dec 2017   •   10:26

Alexandru Arşinel este dărâmat după moartea partenerei lui de scenă, Stela Popescu. Actorul a susţinut zilele trecute un spectacol la Valencia, iar ce i s-a întâmplat pe scenă l-a lăsat cu sufletul pustiit de durere.

Alexandru Arşinel nu a anulat spectacolele după moartea Stelei Popescu, iar zilele trecute, încă afectat de dispariţia acestuia, a avut parte de un moment cu adevărat dureros chiar pe scenă, în faţa spectatorilor. Actorul şi-a jucat numărul, a dat să iasă de pe scenă, aşa cum făcea de obicei, şi apoi... s-a întors să o prezinte pe Stela Popescu, moment în care a conştientizat că buna lui prietenă nu mai e.

”Acum cateva zile eram undeva si tot asteptam sa vina, ma uitam dupa ea. Mi s-a intamplat la Valencia, in turneul asta scurt, am intrat sa-mi fac calupul si am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce urma sa spun intodeauna: Stela Popescu, sa o anunt. Mi-am dat seama ca nu o mai pot anunta, ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela. Cuplul nostru nu avea cum sa reziste daca nu ne cream noi in jurul nostru o platosa de aparare. Au fost multe incercari de destabilizare, mai ales dupa Revolutie. Nu ma gandeam niciodata ca o sa traiesc s-o vad pe Stela murind”, a spus Alexandru Arsinel pentru wowbiz.ro.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu Alexandru Arsinel
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close