Antena 3 CNN Show Anda Adam, scandal cu femeia care încercă să îi seducă soţul. Jigniri și cuvinte grele online

Anda Adam, scandal cu femeia care încercă să îi seducă soţul. Jigniri și cuvinte grele online

Anda Adam pare să fi ajuns la capătul puterilor. Blondina a răbufnit pe Instagram, într-o conversaţie cu o femeie care ar fi încercat să îi seducă partenerul de viaţă. Cele două nu au stat prea mult la discuţii şi au început să-şi adreseze jigniri şi cuvinte grele.

Anda Adam, scandal cu femeia care încercă să îi seducă soţul. Jigniri și cuvinte grele online
Sursa foto: Sursa foto: Facebook / Anda Adam
de Maria Zărnescu    |    09 Mar 2021   •   15:14

Anda Adam şi Sorin Nicolescu s-au căsătorit în 2015, iar împreună au o fetiţă. Povestea lor de dragoste părea ruptă din filme până anul trecut, când au început să apară primele zvonuri cu privire la divorţ.

Deşi cântăreaţa a negat toate informaţiile referitoare la o posibilă separare, internauţii au putut remarca faptul că Anda şi soţul ei nu mai postează aşa des fotografii împreună, pe contul de Instagram. Evenimentele din ultimul timp au accentuat zvonurile despre divorţ şi demonstrează cu siguranţă faptul că Anda Adam este o femeie geloasă.

Recent, a ieşit la iveală o poveste controversată din viaţă cântăreţei. O prezenţă clamă şi liniştită, Anda Adam a surprins pe toată lumea când a intrat într-o altercaţie cu o femeie pe Instagram. Aceasta s-ar fi dat la soţul ei şi i-ar fi trimis mesaje pe reţelele sociale. Astfel, Anda a trecut la acţiune şi a abordat-o pe cealaltă domnişoară în mediul online. Discuţiile au degenerat, iar  vedeta a trecut repede la ameninţări de tipul "Dacă te prind vreodată, nu cred că rămâi fără vreun fir de păr în cap", după cum se poate observa în imaginile publicate de Spynews.ro.

Anda Adam a negat zvonurile despre divorţ

Artista a ţinut să precizeze că informaţiile cu privire la un posibil divorţ sunt cât se poate de false, iar relaţia dintre ei este una stabilă şi mai ales fericită. Dar chiar şi aşa, cei doi nu se mai afişează pe reţelele sociale şi nici nu se mai urmăresc pe Instagram.

În trecut, Anda Adam a sugerat că există discuţii în relaţia ei, aşa cum se întâmplă în fiecare cuplu, în momentul în care cei doi parteneri au opinii diferite.

"Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe", declara Anda în trecut, potrivit sursei citate mai sus.

×
Subiecte în articol: anda adam
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close