Antena 3 CNN Show Andreea Bănică nu îşi mai lasă fetiţa la şcoală. De ce a luat această decizie

Andreea Bănică nu îşi mai lasă fetiţa la şcoală. De ce a luat această decizie

În plină pandemie, noul an şcolar a venit cu emoţii pentru majoritatea părinţilor îngrijoraţi pentru sănătatea copiilor lor. Pentru a evita orice risc, Andreea Bănică a luat decizia să nu îşi mai lase fiica deloc la şcoală.

Andreea Bănică nu îşi mai lasă fetiţa la şcoală. De ce a luat această decizie
Sursa foto: Sursa foto: Facebook Andreea Bănică
de Claudia Popovici    |    22 Sep 2020   •   21:45

Andreea Bănică a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că nu își mai lasă fiica să meargă la școală.

Artista a menţionat că optase pentru şcoala în sistem hibrid, însă, pentru a evita orice risc, va rămâne la desfășurarea cursurilor exclusiv online, deoarece se teme pentru viața copilului şi familiei sale, mai exact, a bunicilor care fac parte din categoria de risc.

“Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Prefer să facă școală de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi, care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace. Poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți. ”, a scris Andreea Bănică pe Facebook.

Şi Mirela Vaida a luat decizia să nu-și mai ducă deocamdată copiii la grădiniță și asta pentru că nu a fost convinsă de autorități că au fost luate cele mai bune măsuri pentru începerea în siguranță a noului an școlar.

În plus, prezentatoarea TV atrage atenția asupra unui lucru revoltăror: părinții trebuie să cumpere din banii lor multe din produsele de curățenie sau alte produse necesare pentru buna desfășurare a actului educațional din grădinițe.

"Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță.”, a declarat Mirela Vaida în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: şcoală Andreea Banica

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close