Antena 3 CNN Show Andreea Berecleanu: Mă bucur că sunt pe lumea asta

Andreea Berecleanu: Mă bucur că sunt pe lumea asta

Andreea Berecleanu: Mă bucur că sunt pe lumea asta
Sursa foto: foto- Antena 3
24 Mar 2019   •   23:50

Andreea Berecleanu a fost prezentă la „Sinteza Zilei” de ziua de naștere. Jurnalista a povestit că și-a sărbătorit aniversarea alături mai mulți prieteni, în jur de 25. 

„Iar astăzi am ieșit cu mama și bunica la masă, la prânz, și a fost foarte bine. Câna am ajuns acasă la mama, am pupat-o, am îmbrățișat-o și i-am spus „îți mulțumesc că ai luat decizia de a fi în viața ta” Am fost un copil dorit și venit dintr-o dragoste pasională și puternică a părinților mei. Mă bucur că sunt pe lumea asta și mă bucur de părinții mei că sunt și că vor fi întodeauna părinții mei”. 

Andreea Berecleanu a povestit și despre cei doi copii ai săi, Eva și Petru. 

„Eva are exuberanța mea, e un spirit mai rebel decât am fost eu. Are mai multă imaginație și creativitate decât aveam eu. Cântă la pian, pictează. Ea a vrut să cânte. Este în penultimul an de liceu în Londra care e axat pe arte. Petru e în București, învață la Cambridge”. 

Jurnalista a vorbit despre doi dintre cei mai importanți oameni din viața ei, părinții, și despre povestea lor de dragoste. 

„Mama era îndrăgostită de un italian, fusese cerută în căsătorie, și fiind foarte tânără, o colegă a chemat-o la un restaurant unde tata cânta. Tata era deja inginer constructor, dar avea și atestat de cântăreț profesionist. Era prieten cu Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, cu toți.. Mama nu era însoțită, iar tata s-a îndrăgostit de privirea ei, de farmecul ei. S-au mai întâlnit apoi încă o dată și de atunci au rămas nedespărțiți. Mama a renunțat la relația pe care o avea”. 

„Nu știu dacă e sau nu adevărat că fetele sunt mai apropiate de tați și băiații de mame. Eu sunt foarte apropiată și de mama. Dar tata m-a alintat foarte mult. Amândoi mă iubesc foarte mult, dar tata mi-a arătat-o mai direct”. 

 

×
Subiecte în articol: andreea berecleanu Sinteza Zilei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close