Antena 3 CNN Show Andreea Esca, despre problemele prin care trece fiica ei: „Este terifiată”

Andreea Esca, despre problemele prin care trece fiica ei: „Este terifiată”

Andreea Esca, despre problemele prin care trece fiica ei: „Este terifiată”
04 Iun 2018   •   20:29

Fiica Andreei Esca, Alexia, se pregătește intens pentru examenul maturității și pentru plecarea ei la o facultate din Marea Britanie. Prezentatoarea tv a explicat că fiica sa este foarte stresată în această perioadă. 

“Nu că este stresată, este terifiată, cred. E foarte greu, foarte greu examenul de Bacalaureat la școala la care merge ea. Au 13 materii la examenul de Bacalaureat și ea este foarte tocilară și conștiincioasă. Și e foarte stresată că n-o să știe suficient… Eu sunt și mai stresată, dar eu știu să salvez aparențele. Eu am încredere”, a declarat Andreea Esca, conform Libertatea. 

Alexia a povestit că are de gând să plece să studieze mai departe în Anglia. 

“O să merg în Anglia, lângă Londra, pentru că mi-am găsit acolo facultate care mă interesează. Este despre arte, fashion. Am foarte multe vacanțe în timpul anului, o să vin des aici. Cred că o să fie foarte bine. Merg și acolo cu niște colegi. Relația mea cu Mario o să fie bine”, a spus și Alexia.

Cât despre relația cu iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, Alexia are mare încrdere că va funcționa și la distanță, în perioada în care va fi plecată. 

×
Subiecte în articol: andreea esca
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close