Antena 3 CNN Show Andreea Esca, mărturii cutremurătoare din infernul COVID! A izbucnit în lacrimi la TV: "Nu sunt Dumnezeu..."

Andreea Esca, mărturii cutremurătoare din infernul COVID! A izbucnit în lacrimi la TV: "Nu sunt Dumnezeu..."

La mai bine de o săptămână după ce vestea potrivit căreia Andreea Esca ar fi fost infectată cu noul coronavirus a făcut înconjurul internetului, vedeta PRO TV a făcut și primele declarații, într-un interviu acordat colegilor săi, unde a explicat inclusiv de ce nu a ales să facă publică toată această problemă.

Andreea Esca, mărturii cutremurătoare din infernul COVID! A izbucnit în lacrimi la TV: "Nu sunt Dumnezeu..."
de Laura Dinu    |    20 Iul 2020   •   10:45

Vedeta stirilor PRO TV, Andreea Esca, le-a oferit un interviu colegilor săi din trust, în care a povestit cum decurge viața ei de aproximativ o săptămână, de când nu a mai apărut nici la pupitrul știrilor. Aceasta a explicat și motivul pentru care a ales să nu facă declarații după ce vestea că ar fi fost infectată cu noul coronavirus a apărut în spațiul public. 

Nu e niciun mister, nu e niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, știe toată lumea. Doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată”, a declarat Andreea Esca pentru Pro Tv. 

Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om, a continuat ea. 

Interviul integral cu Andreea Esca, făcând declarații despre infecția cu temutul coronavirus va fi difuzat astăzi, în cadrul Știrilor Pro Tv de la 19.

Andreea Esca, infectată cu Covid-19

În spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora Andreea Esca s-ar fi infectat cu Covid-19, accentuate de faptul că prezentatoarea a fost înlocuită la pupitrul știrilor de Oana Andoni, de mai mult de o săptămână. 

Într-un material video difuzat în emisiunea La Măruță, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează la o petrecere pe litoral. Ulterior, vedeta Pro TV apare în imagini şi fără mască, făcând fotografii unor influenceriţe.

Poliția s-a autosesizat

Poliția din Constanța a anunțat că s-a sesizat din oficiu după ce în spațiul public au apărut imagini de la un eveniment la care au luat parte mai multe vedete, care ulterior au fost infectate cu coronavirus. Evenimentul a avut loc pe litoral. Se zvonește că mai mulți angajați ai trustului PRO TV, printre care și prezentatoarea Andreea Esca, au contactat coronavirusul după participarea la lansarea unui resort de lux din stațiunea Olimp.

Înainte de eveniment, polițiști din stațiunea Olimp le-au cerut organizatorilor să respecte măsurile de igienă și distanțarea socială. Totodată, în urma verificărilor, forțele de ordine au constatat că personalul purta măști și mănuși de protecție, iar pe coridor exista și un aparat de termoscanare, ce urma să fie folosit.

Din imaginile postate pe internet de stilista Adina Buzatu, care a fost invitată la eveniment, se observă că distanțarea fizică nu a fost respectată, iar măsurile sanitare au fost ignorate inclusiv de cei care serveau mâncarea și băutura, care nu au păstrat măștile și mănușile pe toată durata evenimentului. 

Se zvonește că această petrecere ar fi sursa infectărilor din PRO TV

La lansarea resortului din stațiunea Olimp au participat și echipe de filmare ale trustului PRO TV care au înregistrat interviuri, ce au fost difuzate în emisiunea lui Cătălin Măruță. La petrecere au participat și Andreea Esca, alături de fiica ei Alexia Eram, dar și stilista Adina Buzatu, Mihaela Borcea, Delia (care a susținut un concert), precum și mai multe influenceriţe, printre care Sânziana Negru, Ioana Grama, Sânziana Iacob.

×
Subiecte în articol: andreea esca
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close