Antena 3 CNN Show Angelina Jolie o va juca pe Maria Callas într-un film biografic despre marea soprană

Angelina Jolie o va juca pe Maria Callas într-un film biografic despre marea soprană

Angelina Jolie va interpreta rolul celebrei soliste de operă Maria Callas într-un film biografic despre viața sopranei, intitulat "Maria”.

Angelina Jolie o va juca pe Maria Callas într-un film biografic despre marea soprană
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    12 Oct 2023   •   11:55

Noul film "Maria", al cineastului chilian va explora viaţa legendarei şi controversatei soliste de operă, ce este deseori descrisă drept prima divă.

"Maria” este o producţie independentă iar filmările se vor desfăşura timp de peste opt săptămâni la Paris, în Grecia, la Budapesta şi la Milano.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alături de Angelina Jolie, din distribuţie vor mai face parte Pierfrancesco Favino („Adagio”), Alba Rohrwacher („La Chimera”), Haluk Bilginer („Winter Sleep”), Kodi Smit-McPhee („The Power of the Dog”) şi Valeria Golino („Portrait of a Lady on Fire”).

Citește și: Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Cum s-a trezit actorul asociat cu un oligarh rus

"Sunt incredibil de emoţionat să încep producţia la 'Maria', producţie care sper că va aduce remarcabila viaţă a Mariei Callas în faţa audienţelor din întreaga lume, datorită scenariul magnific scris de Steven Knight, datorită muncii depuse de întreaga distribuţie şi echipă de filmare şi, în special, muncii extraordinare depuse de Angelina Jolie şi modului în care s-a pregătit pentru rol”, a declarat Pablo Larraín într-un comunicat.

Costumele purtate de Angelina Jolie în film sunt bazate pe costumele reale purtate de Maria Callas, printre care şi haine de blană din colecţia de arhivă Massimo Cantini Parrini, după consultări cu PETA pentru a nu folosi blănuri noi.

Soprana greacă de origine americană Maria Callas este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de operă ale secolului al XX-lea. Născută la Manhattan în 1923, ea s-a pregătit în domeniul operei în Grecia la vârsta de 13 ani, înainte de a se stabili în Italia, potrivit variety.com.

×
Subiecte în articol: agelina jolie maria callas
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close