Antena 3 CNN Show Antena 3 aduce singurul Revelion LIVE în noaptea dintre ani

Antena 3 aduce singurul Revelion LIVE în noaptea dintre ani

Antena 3 aduce singurul Revelion LIVE în noaptea dintre ani. Va fi un spectacol de muzică, umor, invitați-surpriză și zeci de vedete oră de oră care vă promit o noapte de pomină.

Antena 3 aduce singurul Revelion LIVE în noaptea dintre ani
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Dec 2021   •   14:58

Seara de gală începe la Antena 3, de la ora 19:00, cu un jurnal de știri cum nu ați mai văzut. Descoperiți împreună cu Ana Iorga informațiile care au avut "Factorul WOW!" atât în România cât și la nivel mondial, toate prezentate într-un stil atipic, garantat să vă stârnească fie hohote de râs, fie uimirea totală.

Imediat, de la ora 21:00, aveți parte de "Anul retrăit un pic cu Denisa și cu Flick", un show de o oră în care domnul Rimă aduce în prim-plan, în stilul caracteristic, personajele care ne-au marcat în 2021, cu ajutorul soției Denisa, care va juca rolul de prezentatoare de știri. 

Vedeți și ce vă așteaptă în anul 2022, de la nimeni alta decât celebra astroloagă Mariana Cojocaru. Invitata lui Răzvan Dumitrescu vă aduce, într-o ediție specială, previziunile pentru anul care stă să înceapă, cu sfaturi pentru a vă merge bine.

2022 va fi un an al renașterii, dar și unul în care anumite zodii vor primi semnale pe care nu le intuiau, iar Mariana Cojocaru va fi alături de telespectatorii Antena 3 pentru a-i ajuta să își găsească drumul corect.

În 2022 să vă uitaţi tot la noi! Revelion LIVE, doar la Antena 3!

În 2022 să vă uitaţi tot la noi! Revelion LIVE, doar la Antena 3! Aho! Aho! Dragi televizionari, O clipă staţi, trei cuvinte s-ascultaţi Acum, când 21, vedem, se duce Să retrăim măcar un pic din tot ce a fost cu Denisa şi cu Flick Şi în prag să îl primim pe 22 Aho! Aho! Haideţi cu toţi să îl sorcovim Şi încredere, şi bucurie din inimă să îi dăruim Aho! Aho! Strigaţi cu noi: Aici, petrecerea e în toi!

Publicată de Antena 3 pe Joi, 30 decembrie 2021

De la ora 22:00 se dă startul petrecerii de Revelion, alături de Sabrina Preda, Gina Vacariu și Sergiu Cora. Cei trei, deveniți deja prezentatori tradiționali ai serii dintre ani, vor avea o mulțime de invitați celebri care vă vor aduce voie bună.

De la Nadia Comăneci la soții Cornelia și Lupu Rednic, Armin Nicoară sau Iulian de la Ciocănești, toți au pregătit momente speciale care să vă țină în picioare la dans sau să vă facă să râdeți cu lacrimi. Sunt și momente-surpriză de la oameni la care nu vă așteptați să îi vedeți în această ipostază, dar și discuții în direct cu români din toată lumea, care vor petrece în noaptea dintre ani alături de Antena 3.

Imediat după ce artificiile vor anunța trecerea în 2022, petrecerea se încinge și mai tare: Ana Maria Bujor și Georgiana Murgilă preiau ștafeta și aduc muzică bună și invitați unul și unul.

Veți cânta și veți dansa alături de Jean de la Craiova, Maria Cârneci, Marian și Edi Mexicanu,  Mădalin Voicu, Nicolae Datcu sau Adriana Bahmuțeanu. Aveţi aşadar toate motivele să urmăriţi singurul Revelion Live în noaptea dintre ani, doar la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Antena 3 revelion live
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close