Antena 3 CNN Show Averea lăsată în urmă de Rona Hartner: "Nu sunt disperată după fițe și figuri"

Averea lăsată în urmă de Rona Hartner: "Nu sunt disperată după fițe și figuri"

Deși trecută prin momente foarte grele în viață, Rona Hartner a reușit să îi lase fiicei sale o parte din rezultat muncii sale de o viață întreagă.

Averea lăsată în urmă de Rona Hartner: "Nu sunt disperată după fițe și figuri"
Sursa foto: Facebook | Rona Hartner
de Ioana Mircea    |    23 Noi 2023   •   15:22

Rona Hartner a mărturisit la un moment dat că mariajul său cu fostul soț Herve Camilleri a lăsat-o falită. Artista a mărturisit că i-a oferit acestuia la partaj, tot ce a vrut el.

"Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect”, declara Rona Hartner în 2021.

Citește și: Rona Hartner a murit. Artista s-a stins din viaţă la 50 de ani 

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au căsătorit la începutul lunii octombrie, în anul 2019, în Franța, iar actrița era în culmea fericirii. Cu toate acestea, se pare că situația nu era așa de roz cum părea. În urma divorțului artista a păstrat doar casa de pe Coasta de Azur.

Recent, Rona Hartner a recunoscut că are o rezervă de bani pentru un proiect muzical.

"Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține.

Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, a spus Rona Hartner, potrivit romaniatv.ro.

Citește și: Ultima dorință a Ronei Hartner: "Am să îl fac chiar dacă nu știu cum mă voi mai ține pe picioare" | Artista și-a prevestit moartea

Cine a fost Rona Hartner

Rona Hartner a fost o actriță și cântăreață de origine româno-franceză, cunoscută pentru talentul ei cinematografic și muzical. S-a născut în România și a avut o carieră strălucitoare în film, televiziune și muzică. Hartner a jucat în diverse producții cinematografice și a fost implicată în proiecte muzicale care au combinat influențe din diferite culturi. Rona Hartner era recunoscută pentru prezența ei scenică.

Rona Hartner nu a fost ferită de controverse. La începutul anului 1999, a izbucnit un scandal mediatic ce a ținut primele pagini ale ziarelor. Actrița Rona Hartner a fost acuzată de către președintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, că ar fi întreținut relații amoroase cu președintele României, Emil Constantinescu. Afacerea Hartner-Constantinescu, varianta românească a scandalului Lewinsky, avea să ajungă și în presa internațională.

 

×
Subiecte în articol: Rona Hartner
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close