Antena 3 CNN Show Azi e ziua lui Marian Râlea! Ce a făcut ”magicianul” de ziua sa

Azi e ziua lui Marian Râlea! Ce a făcut ”magicianul” de ziua sa

Azi e ziua lui Marian Râlea! Ce a făcut ”magicianul” de ziua sa
20 Dec 2017   •   14:34

Îndrăgitul actor Marian Râlea, ”Magicianul” care ne-a adus bucuria în copilărie și pe care telespectatorii îl vor putea vedea în curând în serialul ”Fructul Oprit” difuzat de Antena 1,  împlinește astăzi frumoasa vârstă de 60 de ani. 

Actorul își sărbătorește ziua de naștere într-un mod cu totul inedit. El este ajutorul lui Moș Crăciun și împarte cadouri copiilor din mai multe grădinițe.

”Sunt actor și actorii nu prea au zi de naștere, nici sâmbete și duminici. Dar este meseria pe care o iubesc. De ziua mea, sunt ajutorul Moșului și mă așteaptă copiii din mai multe grădinițe să le duc daruri. Și eu mă bucur foarte mult să le pot face o bucurie copiilor. M-a sunat foarte multă lume. Mi-au urat multă sănătate și am glumit pe seama faptului că am înviat acum”, spune îndrăgitul actor, care mărturisește că și în Ajunul Crăciunului va fi ajutorul Moșului pentru copii prietenilor, iar de Crăciun va merge la Brașov, locul în care el însuși a copilărit.

Marian Râlea este implicat în acest moment într-un proiect pe care-l consideră a fi unul de suflet. El face parte din distribuția de excepție a serialului “Fructul oprit”, care va fi lansat în curând la Antena 1. Marian Râlea formează un cuplu cu Adriana Trandafir și își completează paleta de roluri cu unul de oltean care vede mereu partea plină a paharului indiferent de greutăți. 

 

×
Subiecte în articol: zi nastere
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close