Antena 3 CNN Show Berea va lipsi de la nunta prinţului William cu Kate Middleton

Berea va lipsi de la nunta prinţului William cu Kate Middleton

Berea va lipsi de la nunta prinţului William cu Kate Middleton
Sursa foto: Foto: jefenhauser.com
23 Apr 2011   •   13:06
Cei 650 de de invitaţi ai nunţii secolului au primit prima veste proastă: la nunta regală va fi interzisă berea. Asta pentru că prinţul Williams şi logodnica sa au decis că băutura, una din cele mai îndrăgite în regat, nu este demnă de un eveniment de asemenea anvergură.

Palatul Buckingham s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare pentru marele eveniment de pe 29 aprilie. Un rol extrem de important în reuşita nunţii secolului îl vor avea bucătarii, care promit să trateze cu maximă importanţă pe toţi cei 650 de invitaţi.

Invitaţii vor fi răsfăţaţi cu bucate alese, pregătite special pentru gustul fiecăruia. Oaspeţii vor avea totul la dispoziţie, mai puţin bere, una dintre cele mai îndrăgite băuturi în Marea Britanie. Şi asta pentru că mirii au decis că berea nu îşi are locul la o nuntă regală.

Unul dintre marile secrete ale marelui eveniment rămâne tortul mirilor, care va fi şi de această dată unicat, în buna tradiţie a nunţilor regale. Acum, cea care a ales cum va arăta tortul a fost viitoare prinţesă, Kate Middleton
 
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close