Antena 3 CNN Show Cântăreața super celebră din România care nu a știut cine este Ludovic Orban. Moment penibil în timpul unui interviu

Cântăreața super celebră din România care nu a știut cine este Ludovic Orban. Moment penibil în timpul unui interviu

Era doar una dintre multele fete tinere care se visează artiste de top în România, în urmă cu câteva luni, dar participarea ei la Asia Express, Drumul Comorilor, alături de iubitul ei Speak, i-a deschis calea spre succes. Nu știa nici cine este premierul României în luna mai, dar asta nu a împiedicat-o să devină celebră.

Cântăreața super celebră din România care nu a știut cine este Ludovic Orban. Moment penibil în timpul unui interviu
Sursa foto: Hepta
17 Iul 2020   •   17:45

Ștefania sau Cristina Ștefania, așa cum poate fi găsită pe rețelele de socializare este cea mai urmărită vedetă din showbiz în luna iunie, potrivit unei analize Starcom. Ascensiunea ei a fost una neașteptată după ce a terminat emisiunea concurs, Asia Express, pe locul 2, după echipa Răzvan Fodor - chef Sorin Bontea.

A scos și câteva clipuri muzicale, care au urcat destul de rapid în trending Youtube, însă marele succes l-a înregistrat pe social media, unde a ajuns un infuencer de top. În prezent are peste 1 milion de urmăritor pe Instagram și multe contracte în derulare pentru diverse produse.

"Cine este Ludovic Orban?"

La fel ca și în cazul Adelinei Pestrițu, care are acum peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, Speak i-a purtat noroc iubitei sale. Datorită lui aceasta a ajuns la Antena1, la Asia Express, care i-a adus atât de multă notorietate.

În luna mai, în cadrul unui interviu, care poate fi urmărit AICI, Ștefania s-a făcut, însă de râs. Aceasta nu a știut cine este Ludovic Orban și implicit nici cine este premierul României. "Cine este Ludovic Orban", a întrebat aceasta vizibil încurcată. Iubitul ei Speak i-a sărit în ajutor și i-a spus în glumă că este un băiat, încercând să salveze momentul penibil. Răzvan Fodor i-a explicat și el zâmbind că este un politician.

×
Subiecte în articol: Ștefania Speak Ludovic Orban
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close