Antena 3 CNN Show Care sunt temerile Deliei! A recunoscut că nici nu se poate apropia

Care sunt temerile Deliei! A recunoscut că nici nu se poate apropia

Care sunt temerile Deliei! A recunoscut că nici nu se poate apropia
27 Oct 2017   •   10:45

Chiar dacă a văzut până acum numere de-a dreptul terifiante fără să pară foarte afectată, cea care a reușit să o sperie cu adevărat pe jurata ”iUmor” Delia a fost o doctoriță!

O vizită medicală de rutină în studioul ”iUmor” a scos la iveală temeri nebănuite în rândul juraților. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost mai întâi intrigați, crezând că prezența medicului specialist în diabet și nutriție Oana Dumitrache face parte dintr-un număr de comedie. 

Când aceasta a început însă să le ia tensiunea și chiar să vrea să îi înțepe cu un ac pentru măsurat glicemia, jurații nu au mai părut deloc în largul lor. Cheloo s-a ridicat de la pupitru, iar Mihai Bendeac a spus răspicat că nu se va lăsat înțepat sub nicio formă. Delia a recunoscut că nu poate să se apropie de ace. ”Am o chestie cu acele, nu îmi plac. Singurele de care nu mi-e teamă sunt acele de tatuat”, a mărturisit jurata ”iUmor”. 

Cum s-a încheiat vizita medicală pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea afla duminică seara, de la ora 21.00, în cea de-a șaptea ediție ”iUmor”.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume! 

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Dacă vrei să participi și tu în cel de-al cincilea sezon, care va fi difuzat în primăvara anului 2018, te poți înscrie deja pe adresa casting.a1.ro.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. 

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

 

×
Subiecte în articol: Delia direct iUmor
Parteneri
Val de aer din Africa peste România! În ce zone vor fi 23 de grade
x close