Antena 3 CNN Show Carmen Harra, previziuni șocante după moartea lui Costin Mărculescu: „O să fie tot mai mulți găsiți așa”

Carmen Harra, previziuni șocante după moartea lui Costin Mărculescu: „O să fie tot mai mulți găsiți așa”

Carmen Harra a vorbit despre tragedia care a îngrozit lumea mondenă din România. După ce Costin Mărculescu a fost găsit fără viață în casă, Carmen Harra a declarat că tot mai multe cazuri precum acesta o să apară la noi.

Carmen Harra, previziuni șocante după moartea lui Costin Mărculescu: „O să fie tot mai mulți găsiți așa”
Sursa foto: instagram.com/carmenharra
23 Iun 2020   •   22:05

„Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra este de părere că tot mai multe cazuri precum a fost cel al lui Costin Mărculescu o să apară la noi. „Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa”, a zis prezicătoarea Carmen Harra în interviul pentru canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni șocante. Ea spune că ne aflăm în mijlocul celui de-al treilea război mondial - un război biologic - și va mai dura încă 13 ani.

Acest război biologic a început în 2000 și se va finaliza în 2033. Va urma o eră de aur, în care nu vor mai exista atâtea inechități. Vom avea propriul avion și vom trăi mai aproape de natură.

 

×
Subiecte în articol: carmen harra Costin Marculescu previziuni
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close