Antena 3 Show Ce a pățit soția lui Petre Roman la înmormântarea mamei sale

Ce a pățit soția lui Petre Roman la înmormântarea mamei sale

25 Apr 2016   •   22:39
Ce a pățit soția lui Petre Roman la înmormântarea mamei sale
Sursa foto: Foto: Agerpres

Silvia Chifiriuc a trăit clipe dureroase, după ce mama ei s-a stins din viaţă. La înmormântare însă, soția lui Petre Roman a avut parte de un moment straniu, pe care nu îl va uita niciodată.

„În cinci luni de zile mi s-au stins ambii părinţi. De înviere, mama mea se urcă la cer, face 40 de zile. Ea a fost o femeie foarte credincioasă şi cred că ăsta e un semn. A fost o femeie foarte bună, îi simt lipsa, îmi e foarte dor de ea. Mă rog la Dumnezeu să mă întărească pentru că aşa este cursul vieţii şi să merg mai departe. Când am ajuns la Constanţa s-o văd, pentru că am înmormântat-o acolo, unde este şi fratele meu care s-a stins acum 24 de ani. Nu vă mint, a fost un moment în care am zis că numai dragostea de mamă poate să facă asta. Aşa îi curgeau lacrimile, eram pe partea dreaptă a ei şi nu aveam cum să-i transmit lacrimile pe partea stângă. Cu o săptămână înainte am vorbit cu ea şi mi-a spus că îi era aşa de dor de noi, mi-a mulţumit pentru tot ce am făcut pentru ea”, a mărturisit vedeta pentru libertatea.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close