Antena 3 CNN Show Ce medie a obținut Selly la BAC! La ce materie a luat cea mai mare notă și ce facultate vrea să urmeze

Ce medie a obținut Selly la BAC! La ce materie a luat cea mai mare notă și ce facultate vrea să urmeze

La 19 ani, Selly este un adevărat fenomen în online. Creativ și foarte inteligent, adolescentul a reușit pas cu pas să ajungă influencerul cu cei mai mulți urmăritori pe youtube. A creat trupa 5Gang și se bucură de un succes răsunător. Deși a fost mai mult pe drumuri în ultimul an de liceu, el a reușit o medie de excepție la BACALAUREAT 2020.

Ce medie a obținut Selly la BAC! La ce materie a luat cea mai mare notă și ce facultate vrea să urmeze
30 Iun 2020   •   15:05

„9,50 – romana, 9,60 matematica , 9-70 biologie”, a scris Selly pe Instagram, care la una din probe s-a prezentat cu o mașină Dacia, model vechi, după ce în prealabil fusese criticat că a venit la BAC cu un bolid de lux.

Ce urmează pentru Selly?

Pe numele lui Andrei Șelaru, Selly a fost un elev model, în sensul minții sclipitoare, pentru că altfel îi era greu să stea tăcut în bancă ascultând-o pe doamna învățătoare. Era un fel de oaia neagră a clasei, dar performanțele la învățătură ștergeau cu buretele micile obrăznicii. Mama lui, profesoară de matematică, l-a învățat să fie cel mai bun de mic. A câștigat multe medalii în clasele I-IV, în urma concursurilor de limba română și matematică și a terminat clasele V-VIII printre primii. A intrat la cel mai bun liceu din Craiova, iar de aici și-a propus doar să nu termine printre ultimii.

Ce urmează pe această linie a studiilor? Facultatea. Selly și-a tot schimbat opțiunile de-a lungul timpului și probabil va lua o decizie finală atunci când va veni momentul.

“Am mai multe opțiuni și mi le-am tot schimbat de-a lungul timpului. UNATC este o variantă sau ceva pe business. Acum iau în considerarer și Tiffin, o facultate americană care vine în România cu profesori de acolo, stilul de acolo. E o facultate nouă. Aveau deja un MBA la noi, acum vor să vină și cu ciclul de licență și mă gândesc serios că aș putea studia aici”, spunea Selly anul trecut fix în această perioadă.

×
Subiecte în articol: Selly medie bac note bac Bacalaureat
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close