Antena 3 Show Cel mai bun restaurant din lume se închide până în 2014. Vezi aici de ce

Cel mai bun restaurant din lume se închide până în 2014. Vezi aici de ce

de Antena3.ro    |    30 Iul 2011   •   16:55
Cel mai bun restaurant din lume se închide până în 2014. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: yumsugar.com

Un restaurant spaniol, votat de mai multe ori ca fiind cel mai bun din lume, a servit clienţi pentru ultima dată şi urmează să se închidă, conform BBC.

Restaurantul El Bulli, deţinut de un bucătar premiat de mai multe ori, se va închide cu o masă dedicată angajaţilor şi familiilor acestora. Motivul - proprietarul doreşte să ia o pauză şi să redecoreze localul.

Acesta a fost desemnat "Cel mai bun restaurant din lume” de cinci ori, într-un top în care figurează cele mai bune 50 de restaurante din lume.

Proprietarul spune că localul său se va deschide din nou în 2014: "El Bulli nu se închide, se transformă, pentru că sufletul său rămâne acelaşi”, a spus acesta.

Restaurantul, specializat în gastronomie moleculară, era deschis doar şase luni pe an şi în ciuda reputaţiei sale, nu a raportat niciodată profit.

Proprietarul spune că masa pentru angajaţi este în semn de apreciere şi recunoştinţă a tuturor celor care au transformat localul în ceea ce este astăzi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close