Antena 3 CNN Show Cine este cel mai frumos bărbat din lume. Toate elementele feţei sale definesc perfecţiunea

Cine este cel mai frumos bărbat din lume. Toate elementele feţei sale definesc perfecţiunea

Un medic chirurg a folosit tehnici de cartografiere facială pentru a determina care este cel mai frumos bărbat din lume.

Cine este cel mai frumos bărbat din lume. Toate elementele feţei sale definesc perfecţiunea
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2023   •   20:44

Utilizând raportul grecesc Golden Ratio of Beauty Phi, chirurgul estetician Julian De Silva l-a considerat pe britanicul Regé-Jean Page, actorul din Bridgerton, câștigător. 

Regé-Jean Page, în vârstă de 34 de ani, l-a interpretat pe Simon Basset, Ducele de Hastings, în serialul de succes de pe Netflix.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Regé-Jean Page, actorul din Bridgerton, este cel mai frumos bărbat din lume

Regé-Jean Page are o precizie de 93,65% față de raportul grecesc de aur al frumuseții Phi, care măsoară perfecțiunea fizică.

Starul din Men In Black, Chris Hemsworth, a fost al doilea, cu 93,5%, Michael B Jordan, starul din Black Panther, a fost al treilea, cu 93,46%, iar cântărețul Harry Styles a fost al patrulea, cu 92,3%.

Dr. De Silva, care conduce Centrul de chirurgie plastică și cosmetică facială avansată din Harley Street, Londra, a explicat că tehnologia este utilă atunci când este planificată o intervenție estetică.

Foto: Hepta

"Aceste tehnici noi de cartografiere computerizată ne permit să rezolvăm unele dintre misterele care fac ca o persoană să fie frumoasă din punct de vedere fizic, iar tehnologia este utilă atunci când planificăm intervențiile chirurgicale ale pacienților", a declarat Dr. de Silva, potrivit Daily Mail.

Dr. De Silva a explicat că "Regé a câștigat datorită feței sale care are o frumusețe clasică și a superbilor ochi căprui".

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de UK Facial Plastic Surgeon (@drjuliandesilva)

"A obținut cu ușurință cel mai mare punctaj pentru distanța dintre ochi, iar poziționarea ochilor a obținut, de asemenea, un punctaj ridicat.

Buzele sale perfect conturate au obținut, de asemenea, un punctaj ridicat, iar singura notă ușor mai mică a fost pentru lățimea și lungimea nasului."
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close