Antena 3 CNN Show Cel mai mare regret al actriței Natașa Raab: "Ultima mea șansă s-a dus”

Cel mai mare regret al actriței Natașa Raab: "Ultima mea șansă s-a dus”

Talentata actriță Natașa Raab, care a murit răpusă de o boală nemiloasă, a avut un mare regret în viață.

Cel mai mare regret al actriței Natașa Raab: "Ultima mea șansă s-a dus”
Sursa foto: Facebook/ Natasa Raab
de Alexandra Dima    |    24 Oct 2023   •   08:59

Natașa Raab, una dintre cel mai de succes fotomodele din Epoca de Aur, nu a avut copii, iar acest lucru a mâhnit-o mereu.

Actrița a trăit cu o mare tristețe din cauză că nu a putut să aducă pe lume urmaşi.

Diagnosticată cu o formă de cancer, Natașa Raab a fost nevoită să treacă printr-o operație de extirpare a uterului, în urmă cu mai mulți ani.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa la gala Premiilor Gopo din 2017. Şi-a dorit întotdeauna să fie mamă şi, până în ultima clipă i-a reproşat soţului ei că nu au infiat un copil. Însă, Val Guţul a încercat, înainte să-şi dea ultima suflare, să o liniştească privind acest subiect şi i-a spus că el este copilul ei, iar ea, copilul lui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Îmi spunea că <> De foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea << Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău>> Întotdeauna când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!", povestea actrița în urmă cu câțiva ani, conform spynews.ro.

Artista era cunoscută publicului larg mai ales după interpretarea “Coanei Chiva” din reclama televizată la produse lactate. Era toată numai un zâmbet, aşa cum o ştiam din telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, dar şi din celebrele reclame la produse, “prea bune, prea ca la ţară”, unde era foarte convingătoare în rolul Coanei Chiva.

×
Subiecte în articol: Natașa Raab
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close