Antena 3 CNN Show Chef Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată tuns și fără barbă | Scărlătescu: ”Noua freză a lui chef Dumitrescu, spectaculoasă”

Chef Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată tuns și fără barbă | Scărlătescu: ”Noua freză a lui chef Dumitrescu, spectaculoasă”

Chef Florin Dumitrescu și-a schimbat radical look-ul. S-a tuns și și-a dat barba jos.

Chef Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată tuns și fără barbă | Scărlătescu: ”Noua freză a lui chef Dumitrescu, spectaculoasă”
Sursa foto: Instagram
de Laura Dinu    |    29 Mai 2023   •   12:41

Florin Dumitrescu și-a șocat admiratorii cu noul look. Acesta a participat, în acest weekend, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cu această ocazie, cheful și-a afișat și noua înfățișare, care a atras, pe lângă aprecieri, și o mulțime de ironii. Inclusiv din partea colegului de breaslă, Cătălin Scărlătescu. 

”O nunta superbă! Dar noua freză a lui chef Florin Dumitrescu, spectaculoasă”, a scris chef Cătălin Scărlătescu la o fotografie de grup. 

View this post on Instagram

A post shared by Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)

Gina Pistol şi Smiley s-au căsătorit religios sâmbătă, la Palatul Snagov. Cei doi sunt împreună de şase ani, iar cu doi ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente "Ne vedem noi" și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley.

×
Subiecte în articol: Chef Florin Dumitrescu
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close