Antena 3 CNN Show Prima reacție a lui Florin Dumitrescu după ce toți jurații Chefi la Cuțite au ales să părăsească emisiunea

Prima reacție a lui Florin Dumitrescu după ce toți jurații Chefi la Cuțite au ales să părăsească emisiunea

Toți jurații Chefi la Cuțite au ales să nu mai facă parte din proiectul emisiunii cu puțin timp înaintea de începerea filmărilor pentru noul sezon. Chef Florin Dumitrescu a oferit deja o primă reacție.

Prima reacție a lui Florin Dumitrescu după ce toți jurații Chefi la Cuțite au ales să părăsească emisiunea
Sursa foto: Instagram | chefilacutite
de Ioana Mircea    |    13 Oct 2023   •   10:38

Chef Florin Dumitrescu a oferit prima reacție, după ce Mihai Ioniță, CEO Antena Group, a anunțat despărțirea emisiunii Chefi la Cuțite de primii trei jurați ai formatului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Motivul invocat de aceștia a fost oboseala. La rândul ei, Mona Segall, producătorul emisiunii, s-a arătat surprinsă de hotărârea celor trei chefi. "Știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall.

Citește și: Antena 1 pregătește un nou juriu pentru fenomenul Chefi la Cuțite

În urma comunicatului de presă dat aseară de Antena 1, Florin Dumitrescu a avut o primă reacție printr-un citat de Nicolae Iorga, postat pe pagina sa de Instagram.

"Cea dintâi condiție a fericirii e liniștea sufletului”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina lui Instagram.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite Florin Dumitrescu
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close