Antena 3 Show Cheloo a capitulat la masa juriului ”iUmor”

Cheloo a capitulat la masa juriului ”iUmor”

25 Aug 2017   •   10:57
Cheloo a capitulat la masa juriului ”iUmor”

La filmările pentru cel de-al patrulea sezon „iUmor”, show care va începe din această toamnă la Antena 1, bilanțul nu este neapărat unul pozitiv pentru nervii juraților Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Oricât s-au străduit concurenții înscriși în cel de-al patrulea sezon să uluiască jurații, efectul nu a fost mereu cel scontat. 

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au asistat, după cum vor vedea și telespectatorii Antena 1, la numere surprinzătoare, atipice, uneori amuzante sau de-a dreptul dramatice pentru ei. Jurații au trecut prin toată gama de emoții, de la bucurie la enervare sau apatie, însă niciun concurent nu s-ar fi gândit probabil ca ar putea să îl facă tocmai pe Cheloo să capituleze. 

Pentru prima dată în istoria „iUmor”, juratul a cedat în fața unui concurent care spunea o poveste pe scenă. Astfel, Cheloo a pus capul pe masa juriului, epuizat și în imposibilitatea de a mai asculta. "Am avut un deficit temporar de atenție autoindus", va spune Cheloo, în timp ce Delia și Mihai au rezistat eroic până la final.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close