Antena 3 CNN Show Cheloo a capitulat la masa juriului ”iUmor”

Cheloo a capitulat la masa juriului ”iUmor”

Cheloo a capitulat la masa juriului ”iUmor”
25 Aug 2017   •   10:57

La filmările pentru cel de-al patrulea sezon „iUmor”, show care va începe din această toamnă la Antena 1, bilanțul nu este neapărat unul pozitiv pentru nervii juraților Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Oricât s-au străduit concurenții înscriși în cel de-al patrulea sezon să uluiască jurații, efectul nu a fost mereu cel scontat. 

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au asistat, după cum vor vedea și telespectatorii Antena 1, la numere surprinzătoare, atipice, uneori amuzante sau de-a dreptul dramatice pentru ei. Jurații au trecut prin toată gama de emoții, de la bucurie la enervare sau apatie, însă niciun concurent nu s-ar fi gândit probabil ca ar putea să îl facă tocmai pe Cheloo să capituleze. 

Pentru prima dată în istoria „iUmor”, juratul a cedat în fața unui concurent care spunea o poveste pe scenă. Astfel, Cheloo a pus capul pe masa juriului, epuizat și în imposibilitatea de a mai asculta. "Am avut un deficit temporar de atenție autoindus", va spune Cheloo, în timp ce Delia și Mihai au rezistat eroic până la final.

×
Subiecte în articol: iUmor cheloo juriu tv
Parteneri
Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar!
x close