Antena 3 Show Cine au fost favoriții juriului din România la Eurovision 2017 și ce a votat publicul. Diferențele sunt uriașe!

Cine au fost favoriții juriului din România la Eurovision 2017 și ce a votat publicul. Diferențele sunt uriașe!

14 Mai 2017   •   17:54
Cine au fost favoriții juriului din România la Eurovision 2017 și ce a votat publicul. Diferențele sunt uriașe!
Sursa foto: Foto: Eurovision Romania/Facebook

Eurovision 2017. Românii care s-au exprimat prin televot, la finala Eurovision 2017, au preferat Republica Moldova, în timp ce Olanda a fost pe primul loc în topul juriului de specialitate din ţara noastră, scrie Agerpres.

Potrivit detaliilor referitoare la votul din fiecare ţară participantă la competiţia cântecului european, publicate pe Eurovision.tv, pe primul loc în preferinţele publicului din România care s-a exprimat prin vot a fost Republica Moldova (reprezentată de Sunstroke Project, cu "Hey Mamma"), urmată de Ungaria (Joci Pápai, cu "Origo") şi Bulgaria (Kristian Kostov, cu "Beautiful Mess"). 

Juriul de specialitate din România - format din Luminiţa Anghel, Mihai Trăistariu, Tavi Colen, Paula Seling şi Cezar Ouatu - a poziţionat pe primul loc Olanda - reprezentată de OG3NE, cu "Lights and Shadows" - urmată de Bulgaria şi Republica Moldova. 

Portugalia, reprezentată de Salvador Sobral, a câştigat Eurovision 2017 cu piesa "Amar Pelos Dois", cu 758 de puncte. 

România - reprezentată de Ilinca şi Alex Florea, cu "Yodel It!" - s-a clasat pe locul 7, cu 282 de puncte. 

Podiumul Eurovision este completat de Bulgaria - reprezentată de Kristian Kostov, cu "Beautiful Mess" - 615 puncte, şi Republica Moldova, reprezentată de Sunstroke Project, cu "Hey Mamma" - 374 puncte. 

Câştigătorul trofeului Eurovision a fost ales în urma votului juriului şi al publicului, care au avut ponderi egale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close