Antena 3 CNN Show Cine e vedeta de la noi care a fost surprinsă stând în mâini pe plajă. E gravidă şi etalează nişte forme de invidiat

Cine e vedeta de la noi care a fost surprinsă stând în mâini pe plajă. E gravidă şi etalează nişte forme de invidiat

Sportiva Anca Bucur, cea care a câștigat titlul de Miss Fitness Universe de şase ori, este într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă este însărcinată pentru a doua oară şi acum se apropie de termenul-limită când urmează să nască.

Cine e vedeta de la noi care a fost surprinsă stând în mâini pe plajă. E gravidă şi etalează nişte forme de invidiat
Sursa foto: Facebook/Anca Bucur
de Denisa Nedelcu    |    02 Iul 2020   •   14:17

Anca Bucur a postat joi o fotografie cu ea, de la mare, când stă pe plajă, dar nu la orizontală, cum mulţi ar fi tentaţi să creadă, ci pe verticală. Sportiva a fost surprinsă stând în mâini, deşi se află în săptămâna 38 de sarcină, aşa cum scrie în postarea de pe reţeaua de socializare.

Una dintre cele mai fit femei din lume etalează o siluetă de individiat, doar burtica de gravidă ieşind în evidenţă. Ea este fotografiată ţinându-şi greutatea în mâini, pe plajă, acolo unde, din lateral, este privită de un copilaş aflat în căruţ, cel mai probabil fetiţa sa.

În vârstă de 33 de ani, Anca Bucur a devenit mamă pentru prima dată în 2018. Ea spune că drumul ei spre performanţă a început de la o vârstă fragedă, mai exact de când avea trei ani. Atunci a început să facă cursuri de balet. Apoi, a continuat cu gimnastica, domeniu din care s-a restras ulterior, pentru aerobic. 

"Welcome to July

#38weekspregnant #secondpregnancy

Mă gândeam azi când ne-am trezit că deja e Iulie... și că în această lună vom fi 3 sărbătoriţi (eu, Dragos și fetița noastră), Rareș urmează în August.
ps: în caz de vă întrebați ce a făcut Rareș după ce m-a văzut pe mine... aţi ghicit #miculsportiv

Mâna sus toți racii de pe-aici
#ancabucur #strongisbeautiful #pregnancy #pregnancydiary #inspiration #thankful #live #love #life", a scris Anca Bucur, joi, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Anca Bucur gravida
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close