Antena 3 CNN Show Surpriza uriasa! Cine este fosta iubită celebră a lui Andi Moisescu. Acum este milionară

Surpriza uriasa! Cine este fosta iubită celebră a lui Andi Moisescu. Acum este milionară

Înainte să fie cu Olivia Steer, Andi Moisescu a avut o altă relație îndelungată cu o altă tânără celebră. Este vorba despre Mirela Bucovinean, alături de care a stat cinci ani de zile, până în 2003. Chiar și după ce au pus punct relației, cei doi au păstrat legătura multă vreme.

Surpriza uriasa! Cine este fosta iubită celebră a lui Andi Moisescu. Acum este milionară
Sursa foto: Facebook / Andi Moisescu
01 Aug 2020   •   08:20

”Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, spunea Andi Moisescu, într-un interviu, pe vremea când cei doi formau un cuplu.

Ce au făcut cei doi după despărțire

După ce s-au despărțit, Mirela Bucovinean s-a apucat de afaceri, dezvoltându-și pas cu pas cu magazin online, din care câștigă foarte mulți bani. Tânăra s-a apucat și de raliu anul trecut, fiind concurentă la o probă oficială ținută la Cluj.

Și Andi Moisescu s-a concentrat pe carieră în perioada imediat următoare despărțirii. Din 2005 a început să realizeze emisiunea ApropoTv de la Protv, iar mai târziu a ajuns la masa juraților în emisiunea Românii au Talent.

Nu și-a neglijat nici viața personală, astfel că Andi Moisescu a cerut-o de soție pe Olivia Steer, și au devenit părinții a doi copii, David și Luca.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close