Antena 3 Show Cluj. A doua ediţie a Festivalului Îngheţatei este deja un succes

Cluj. A doua ediţie a Festivalului Îngheţatei este deja un succes

15 Iun 2011   •   23:17
Cluj. A doua ediţie a Festivalului Îngheţatei este deja un succes
Sursa foto: Foto: sippycupmom.com

Cinci zile dulci şi diverse arome îi aşteaptă pe clujeni. Festivalul Îngheţatei a atras deja în jurul tonetelor sute de adulţi dar mai ales copii. Primăria a împărţit cinci mii de vouchere cu ajutorul cărora copiii pot obţine gratuit câte o îngheţată. Mai sunt şi alte premii.

Cine poate spune că nu-i place îngheţata? Mai ales când are de ales din zeci de sortimente: de fructe exotice, de vanilie sau ciocolată, mai mult sau mai puţin cremoase. Sute de iubitori de îngheţată, mici şi mari, au fost puşi la grea încercare astăzi, la Cluj-Napoca. Unii au ştiut de la bun început ce caută.

Festivalul Îngheţatei este abia la a doua ediţie dar clujenii i-au prins deja gustul. Daca adulţii se mai gândesc şi la calorii, cei mici nu stau la discuţii.

Cumpărătorii pot participa şi la o tombolă cu role, cărţi sau biciclete. Festivalul Îngheţatei durează pînă duminică, iar meteorologii anunţă zile foarte călduroase.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close