Antena 3 CNN Show Colecția Alexander Wang x H&M a fost prezentată la New York

Colecția Alexander Wang x H&M a fost prezentată la New York

Colecția Alexander Wang x H&M a fost prezentată la New York
17 Oct 2014   •   11:38

Pista de atletism Armory on the Hudson din New York City a fost transformată aseară într-o adevărată arenă a modei, pentru a găzdui lansarea la nivel global a colecției cu influențe sport Alexander Wang x H&M.

Nume celebre precum Jessica Chastain, Mary J. Blige sau Dakota Fanning au asistat la prezentarea colecției în cadrul unui show futuristic desfășurat pe un teren de atletism. Colecția va fi disponibilă în 250 de magazine din întreaga lume și online, începand cu data de 6 Noiembrie 2014.

DJ Jesse Marco a dat startul petrecerii transformând podiumul prezentării într-un ring de dans. Momentul său a fost urmat de cel al artistei hip hop Sharaya J care a cântat în deschiderea lui Missy Elliott. Aceasta a interpretat câteva dintre cele mai cunoscute hituri ale sale printre care și “Get Ya Freak On” și “Work it”. Ritmul petrecerii a fost susținut apoi de producătorul și DJ-ul Diplo, care a animat atmosfera până târziu în noapte.


Evenimentul a debutat cu o explozie de energie generată de momentul atleților free runners care au folosit elementele scenografice ale spectacolului, pentru o demonstraţie de parkour. Aceştia au fost aclamaţi de un public entuziast, îmbrăcat în veste de suporter cu logo-ul Team Wang şi Team H&M, accesorizate cu mănuşi de box din spumă. Fanii H&M din întreaga lume au fost invitaţi să urmărească transmisiunea video a evenimentului pe site-urile hm.com şi alexanderwang.com.

Pe lângă celebrităţi şi jurnalişti de modă, în public s-au aflat şi fani ai celor două branduri, câştigători ai biletelor de aur, care au fost distribuite la automatele amplasate în magazinele H&M selecţionate din zona New Yorkului.


„Acest eveniment de lansare a colecţiei Alexander Wang x H&M a fost plin de energie şi a reprezentat o experienţă completă care depăşeşte graniţele modei; de la atitudinea şi ritmul spectacolului la pop-up up store-ul amenajat într-unul dintre vestiare până la concertele susţinute de Missy Elliott şi Sharaya J”, a declarat Alexander Wang. „Mi-am dorit ca toată lumea să se simtă bine în această seară și cred că în final ne-a reușit.”


„Petrecerea din seara aceasta a reflectat întocmai tema colecţiei Alexander Wang x H&M. A fost ca şi cum am participat la fuziunea supremă dintre modă și sport, atmosfera fiind perfectă pentru lansarea colecţiei aici, la New York”, a afirmat Margareta van den Bosch, Director de Creaţie la H&M.


“Colectia este foarte tare. E atractivă, e curajoasă, are toate calitățile. Îmi place la nebunie” spune Mary J. Blige.


Îmi place Alexander. Îmi place mai ales modul în care transformă hainele de zi cu zi în modă. Și mi se pare extraordinar faptul că H&M, prin aceste colaborări, reușește să aducă produsele designerilor celebri mai aproape de publicul larg.” spune Jessica Chastain.


Pentru a vizualiza imagini de la prezentarea de modă, cât și ale colecției, accesaţi site-ul hm.com/press.

Materialele filmate vor fi puse la dispoziţie în timpul zilei de astăzi AICI.

×
Subiecte în articol: H&M moda

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close