Cristi Borcea: ”Am 4 copii făcuți în detenție. Nu am fost niciodată la camera nupțială”

02 Iul 2020   •   20:10
Cristi Borcea: ”Am 4 copii făcuți în detenție. Nu am fost niciodată la camera nupțială” Hepta

Cristi Borcea (51 de ani) a făcut aproape 5 ani de  închisoare pentru deturnare de fonduri, fals în acte, înșelăciune și prejudicierea statului. ”N-am fost niciodată la camera nupțială", a spus el într-un interviu.

”Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a spus Borcea la GSP.ro.

Cristi Borcea are 9 copii

”Am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu. Coco, băiatul meu, e tot dinamovist. Are 17 ani. Bine, toți sunt dinamoviști. Sângele apă nu se face”, a mai zis el.

Cristi Borcea își amintește și de controalele care se făceau în închisori.

Cum arăta celula lui Borcea

“De unde celulă de lux? Era un spectacol când veneau controalele să vadă celula lui Borcea. A venit și doamna ministru în control! Eram câte 12 în cameră. Dușul era pe hol, la 500 de metri. Unde era luxul?

Nici la Poarta Albă, nici la Jilava n-aveau duș în cameră. La Jilava avea pe secție dușul și făceam 200 de persoane într-o singură oră! Eu n-am stat niciodată doar cu Victor și Giovanni. De exemplu, la Jilava eram 4.

Am stat eu cu Victor și cu alți doi. Dar celula era de 10 metri pătrați, fără duș, iar jumătate din cameră era baia”.

Parteneri
x close