Antena 3 CNN Show Cum a ajuns Gigi Becali să se căsătorească cu verișoara lui. Latifundiarul, mărturisiri rare

Cum a ajuns Gigi Becali să se căsătorească cu verișoara lui. Latifundiarul, mărturisiri rare

Gigi Becali și Luminița s-au căsătorit în 1994. Pe atunci, latifundiarul nu investise încă bani în fotbal - acest fapt s-a întâmplat abia la 9 ani după fericitul eveniment.

Cum a ajuns Gigi Becali să se căsătorească cu verișoara lui. Latifundiarul, mărturisiri rare
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    02 Dec 2021   •   18:21

La nunta lor, Gigi Becali și Luminița au respectat cu sfințenie obiceiurile machedonilor fapt pentru care căsătoria lor fusese aranjată de familii încă de la naștere, potrivit wowbiz.ro. Gigi Becali a recunoscut că Lumința este verișoara lui. Însă una de gradul 3.

"Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu contează asta prea mult. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii", a dezvăluit, la un moment dat, Gigi Becali.

Pentru că este extrem de religios, Gigi Becali nu a încălcat nicio regulă bisericească atunci când s-a căsătorit. Biserica Ortodoxă permite nunta între rudele de acest grad.

Unul dintre artiștii care au cântat la nunta lui Gigi Becali a oferit detalii inedite de la evenimentul care a avut loc în urmă cu 27 de ani.

"Momentul în care i-am cântat lui Gigi Becali la nuntă a rămas unul cu totul deosebit. A fost o onoare pentru noi. La machedoni, potrivit tradiției, mireasa face o nuntă cu neamurile din partea ei, mirele la fel, apoi se face masa mare. Pe noi ne-a chemat Luminița Becali să cântăm la nunta ei și, pentru că i-a plăcut, am mers și la nunta cea mare. A fost prima noastră legătură cu lumea bună.    

A fost o nuntă extraordinară, unde au venit toți marii fotbaliști, alături de Giovani și Victor Becali. Știu că la eveniment a cântat și Laura Stoica, o voce de înger, Dumnezeu s-o odihnească!", a mărturisit liderul trupei Pindu, Gigi Simu, potrivit AS.ro.

Gigi și Luminița Becali au trei fete. Teodora (26 de ani), Alexandra (25 de ani) și Cristina (20 de ani) sunt cele care vor moșteni o avere uriașă.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close