Antena 3 CNN Show Cum arată Ozana Barabancea după ce s-a vindecat de coronavirus. Imaginile i-au lăsat mască pe internauți

Cum arată Ozana Barabancea după ce s-a vindecat de coronavirus. Imaginile i-au lăsat mască pe internauți

Ozana Barabancea este una dintre vedetele care au fost infectate cu COVID-19. Jurata de la show-ul "Te cunosc de undeva" a fost internată în spitalul Matei Balş, din Capitală, alături de alţi artişti.

Cum arată Ozana Barabancea după ce s-a vindecat de coronavirus. Imaginile i-au lăsat mască pe internauți
de Gabriel Dano    |    15 Iul 2020   •   21:35

Ozana Barabancea a păstrat discreția în privința problemelor întâmpinate recent, nu a intrat în polemici și după ce s-a vindecat a fost externată din spital şi și-a reluat activitățile.

Printre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să plece într-o scurtă vacanță în România. Ozana Barabancea arată foarte bine acum, are zâmbetul pe buze, ceea ce înseamnă că a trecut peste acest episod neplăcut, scrie romaniatv.ro.

Decizia radicală luată de Marcel Pavel după ce s-a vindecat de COVID-19

Și Marcel Pavel a trecut prin momente cumplite după ce s-a infectat cu COVID-19 și a stat internat în spital timp de trei săptămâni.Și îndrăgitul cântăreț a plecat după externare acasă, la părinții săi, în Câmpulung, pentru a lăsa în urmă o perioadă tumultul Capitalei.

„Am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)

Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, spunea Marcel Pavel atunci.

Marcel Pavel a transmis miercuri, în ziua în care a fost externat din spital, un mesaj fanilor săi.  Artistul a postat pe Instagram un mesaj prin care anunța că este ziua fiicei sale, Yuvenalia Ioana, care împlinește 7 ani.

“Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”, a scris atunci cântărețul.

×
Subiecte în articol: Ozana Barabancea coronavirus
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close