Antena 3 Show Cum s-a schimbat viața Elenei Udrea după carceră. Gigi Becali: Cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o în viața mea!

Cum s-a schimbat viața Elenei Udrea după carceră. Gigi Becali: Cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o în viața mea!

de Maria Sabu    |    03 Iul 2020   •   23:50
Cum s-a schimbat viața Elenei Udrea după carceră. Gigi Becali: Cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o în viața mea!
Sursa foto: Hepta

Gigi Becali a vorbit despre Elena Udrea. Latifundiarul susține despre fosta blondă de la Cotroceni că este cea mai puternică femeie pe care a cunoscut-o vreodată și este uluit de atitudinea pe care a avut-o aceasta în închisoare.

”Eu ce pot să spun de ea e că e cea mai puternică femeie pe care am văzut-o eu în viața mea. Adică atitudinea ei care a avut-o ea cât timp a fost arestată e....de jos pălăria pentru ea. Atitudine mai bărbățească decât bărbații.

Ea cobora din dubă, îmbrăcată la mare eleganță și punea și degetul la nas. Ea spunea cu degetul la nas când nu o sa zică nimic. Mai și zâmbea. N-am ce să zic nimic.

Tot respectul pentru ea, eu n-am ce să zic”, a spus Gigi Becali.

Elena Udrea este în culmea fericirii de când a devenit mămică și se bucură de timpul petrecut cu fiica ei. Fostul ministru al Turismului a stat în arest timp de 2 luni, iar iubitul ei o vizita în secția din Costa Rica, unde blonda se mulgea pentru a-și hrăni fetița cu lapte mamar.

Udrea a fost condamnat pe 5 iunie la 6 ani de închisoare în dosarul “Gala Bute”, însă ea a părăsit România cu câteva luni înainte de sentinţă.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Gigi Becali

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close