Antena 3 CNN Show Cutremur la Casa Regală Britanică! Meghan Markle revine la Hollywood! Ce rol va avea fosta ducesă

Cutremur la Casa Regală Britanică! Meghan Markle revine la Hollywood! Ce rol va avea fosta ducesă

Meghan Markle și-ar putea relua cariera din Hollywood, la care a renunțat atunci când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Cuplul regal locuiește acum în Los Angeles și este independent finaciar de Familia Regală, semne care arată că Ducesa ar putea reveni la adevărata pasiune: actoria.

Cutremur la Casa Regală Britanică! Meghan Markle revine la Hollywood! Ce rol va avea fosta ducesă
Sursa foto: Twitter
de Diana Ionescu    |    21 Iul 2020   •   23:22

Ducesa de Sussex este cunoscută cel mai bine pentru rolul personajului Rachel Zane din serialul „Suits” iar fanii serialului se roagă ca acesta să facă o apariție surpriză în show, acum că s-a mutat din nou în Los Angeles.

Maghan Markle va accepta doar roluri care coincid cu valorile fundației pe care o conduce 

În ciuda entuziasmului fanilor, experții regali sunt de părare că Meghan Markle va accepta doar roluri și proiecte care coincid cu valorile fundației caritabile, Archewell, pe care o conduce împreună cu soțul ei. „O văd lucând la un documentar pentru Netflix, ca în cazul familiei Obama, sau poate chiar un parteneriat cu Apple TV Plus, unde prințul Harry deja lucrează în cadrul companiei la un proiect cu Oprah”, a declarat comentatorul regal și reporteul de la HuffPost, Carly Ledbetter. 

Meghan Markle și-a făcut deja debutul pe Disney Plus, unde a făcut un voice-over (naratare) în documentarul „Eleplhant”. Cu toate acestea, ducesa nu a comentat cu privire la viitoarele proiecte sau la pașii pe care dorește să îi facă mai departe în carieră, scrie Insider. 

Rolurile vor fi foarte diferite. Ducesa ar putea opta pentru roluri de voice-over 

Coform surselor Insider, industia de la Hollywood o așteptă pe Meghan Markle înapoi cu brațele deschise, însă cu alte rolulri și proiecte față de cele oferite înainte de a face parte din Familia Regală. Jen Rudin, un director renumit a declarat că Meghan ar fi acum ideală pentru roluri de voice-over „Jucatul cu vocea este foarte diferit iar acum pe perioada panedmiei este ideal pentru că se poate face de acasă, cu un simplu microfon”, a declarat Jen Rudin. 

Meghan Markle nu ar fi primul membru ar Familiei Regale care își face apaiția în filme sau seriale. Ducesa de York a apărut în ultimul episod din sezonul patru a faimosul serial „Friends”, și a făcut un voice-over într-o animație scurtă care a însoțit DVD-ul filmului „Mary Poppins” în 2004.  

×
Subiecte în articol: Meghan Markle Hollywood actriţă
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close