Dan Bittman, despre motivul pentru care nu s-a însurat niciodată: ”Am pierdut şirul inelelor oferite”

de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   12:45
Dan Bittman, despre motivul pentru care nu s-a însurat niciodată: ”Am pierdut şirul inelelor oferite” Instagram.com

Dan Bittman, solistul de la Holograf, nu s-a însurat niciodată. Artistul susține că nu s-a căsătorit niciodată din cauză că nu l-ar fi vrut nimeni.

”E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. (…) Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea aşa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici”, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman a mai spus că regretă multe din relaţiile care s-au încheiat.

”Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt”, a mai spus el.

Dan Bittman, despre motivul pentru care nu s-a însurat niciodată: Nu m-a vrut nimeni!

Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată. O femeie pe care voia să o ia de nevastă a aruncat inelul de logodnă primit de la el.

”Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat... Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea(...).

Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund”, a adăugat solistul.

Citiți și: Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu: „A fost o nebunie”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close