Antena 3 CNN Show Dan Bittman: ”Am învățat în ultimii 2 ani că nu prea contez în țara asta. Dreptul la muncă mi-a fost curmat”

Dan Bittman: ”Am învățat în ultimii 2 ani că nu prea contez în țara asta. Dreptul la muncă mi-a fost curmat”

Dan Bittman a vorbit despre cei doi ani de pandemie în care a avut probleme financiare deoarece Horeca și artiștii au avut de suferit din cauza restricțiilor.

Dan Bittman: ”Am învățat în ultimii 2 ani că nu prea contez în țara asta. Dreptul la muncă mi-a fost curmat”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    27 Dec 2021   •   10:10

Artistul susține că nu vrea să mai emită păreri cu privire la noile restricții și că încearcă să nu se mai implice în tot ce ține de pandemie.

”Am învățat în doi ani de zile că nu prea contez în țara asta, în sensul că drepturi – drepturi în sensul că mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și atunci mă adaptez, n-am încotro, am învățat. Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că n-avem încotro.

Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă!

Din păcate, da, e o strecurare din aceasta, o strecurătoare. Nu e foarte veselă situația…”, a declarat Dan Bittman, la B1TV.

”Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am ”greșit”, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui.

Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia, că până la urmă nu sunt eu cel care diriguiesc lucrurile aici în România, sunt cei care ne conduc și ei fac ce fac, e problema lor.

Ei sper să răspundă, deși nu răspunde nimeni de nimic în România”, a adăugat Dan Bittman, care susține că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an de zile, deși înainte de pandemie media era de două-trei pe săptămână.

×
Subiecte în articol: Dan Bittman
Parteneri
Furtuna Mathis loveşte Europa! Ce fenomene meteo extreme sunt așteptate
x close