Antena 3 CNN Show Dan Negru, mărturisire amară: Am bătut la uşile tuturor preşedinţilor români, dar nu am reuşit

Dan Negru, mărturisire amară: Am bătut la uşile tuturor preşedinţilor români, dar nu am reuşit

Dan Negru, mărturisire amară: Am bătut la uşile tuturor preşedinţilor români, dar nu am reuşit
Sursa foto: foto: Facebook
02 Ian 2016   •   10:40

Dan Negru mărturiseşte, într-o postare pe Facebook, că a încercat de-a lungul timpului să-i aducă în emisiunile sale pe preşedinţii români de la acel moment, dar a fost refuzat. de fiecare dată, deoarece politicienii români nu ştiu să se folosească de programele populare de televiziune ca să-şi crească popularitatea. La polul opus, constatărealizatorul Antena 1, Barack Obama i-a acordat recent celebrului comediant şi om de televiziune Jerry Seinfeld un interviu neconvenţional în care a vorbit chiar şi despre lenjeria intimă pe care o poartă.

"Am batut la usile tuturor presedintilor romani incercand sa-i aduc in showuri de divertisment. M-au refuzat toti! Obama a vorbit despre lenjeria lui intima in showul on-line a lui Seinfield. Stiu, eu nu sunt Seinfield dar nici ei nu sunt Obama. Politicienii romani sunt tantalai si anacronici,habar n-au sa foloseasca programele populare de televiziune, preferand nisele de stiri. Una e sa-ti umanizezi mutra la 40% audienta ( cat a facut Revelionul ieri) si alta e sa fii scortos la o masa de talk-show pe 2-5% audienta,media talk-showurilor politice din Romania", a explicat Dan Negru.

 
Am batut la usile tuturor presedintilor romani incercand sa-i aduc in showuri de divertisment. M-au refuzat toti! Obama...

Posted by Dan Negru - Oficial on Saturday, January 2, 2016

×
Subiecte în articol: Dan Negru Barack Obama
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close