Antena 3 CNN Show Dan Negru, reacție fulger după interviul Andreei Esca: La noi virusul a fost cu exclusivităţi!

Dan Negru, reacție fulger după interviul Andreei Esca: La noi virusul a fost cu exclusivităţi!

Dan Negru a venit cu o reacțe fulger după interviul Andreei Esca cu privire la clipele grele prin care a trecut din cauza noului coronavirus. Prezentatorul TV spune că ”fiecare a rămas cu virusul lui netransmisibil de la o televiziune la alta”. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al lui Negru.

Dan Negru, reacție fulger după interviul Andreei Esca: La noi virusul a fost cu exclusivităţi!
Sursa foto: Facebook
de Maria Sabu    |    22 Iul 2020   •   18:40

„Statistic, la noi virusul a fost cu exclusivităţi! Aşa cum ProTV n-a vorbit cu sau despre infectaţii Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectaţii Pro-ului. Fiecare cu virusu' lui, netransmisibil de la o televiziune la alta“, a scris Dan Negru pe contul de Facebook, unde a publicat şi o fotografie în care apare alături de Andi Moisescu şi cu Toni Grecu, fondator al grupului umoristic Divertis. 

Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la TV

”Noi toţi in breaslă avem mentalitate de anii '90. Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la TV. Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel şi Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID difuzat simultan pe cele trei mari TV americane. Eu cu Esca şi cu Teo n-am putea să stăm niciodată împreună.

Şi tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult în România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile româneşti. Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica: Dacă pui o fesă pe o plită încinsă şi o fesă pe un bloc de gheaţă, media e bună, dar, in realitate, e vai de fundul tău!“, a conchis Dan Negru. 

 

×
Subiecte în articol: Dan Negru andreea esca
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close