Antena 3 Show Dana Budeanu, reacție violentă după declarația Andreei Esca. Imaginați-vă o astfel de înjurătură și luați-o din partea mea! A fost o greșeală imensă!

Dana Budeanu, reacție violentă după declarația Andreei Esca. Imaginați-vă o astfel de înjurătură și luați-o din partea mea! A fost o greșeală imensă!

de Laura Dinu    |    22 Iul 2020   •   09:00
Dana Budeanu, reacție violentă după declarația Andreei Esca. Imaginați-vă o astfel de înjurătură și luați-o din partea mea! A fost o greșeală imensă!

Dana Budeanu a avut prima reacție după ce Andreea Esca a povestit că atât ea, cât și soțul și unul dintre copii, au fost infectați cu coronavirus. ”Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea”, spune designerul.

Subiectul de astăzi este cel mai fierbinte al ultimelor 24 de ore și anume Andreea Esca. Pentru toți cei care i-au pronunțat ieri numele am o înjurătură de vreo 3-4 minute, în lanț, așa, de nu te repeți. Le știți pe alea? Nu! Mergeți prin Ferentari sau prin zonele astea, unde se înjură pe stil vechi, câteva minute fără să te repeți.

Imaginați-vă o astfel de înjurătură și luați-o din partea mea!

Imaginați-vă o astfel de înjurătură și luați-o din partea mea, toți cei care ați scris și ați pronunțat acest nume ieri! O cunosc foarte bine pe Andreea Esca, am vorbit cu ea în această perioadă. După părerea mea sinceră, lucru pe care i l-am și spus în această perioadă, dar o să fac o paranteză înainte să spun ce spus eu și ce cred eu ca să mai anihilăm puțin mizeria care se propagă exclusiv în jurul numelui ei: dragi cretini, imbecili, boi, proști, adică 99% dintre ăia de i-ați pronunțat ieri numele Andreei Esca. Oare nicio boală pe Pământul ăsta, niciuna, nu are nevoie de marketing?

Există vedete peste tot pe glob și fac campanii pentru a dona oamenii bani (...) sunt pro aceste chestii, adună bani și fac lucruri de genul ăsta. (...) Peste tot în lume există aceste asocieri că vedetele sprijină aceste fundații, strâng fonduri, hai să ajutăm bolnavii de Sida...

Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea

Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea. Nu pentru corona, pentru Covid, pentru ea! Părerea mea, pe care i-am și spus-o, mă rog, când am vorbit. I-am spus să nu iasă deloc. De ce? Pentru că așa cum se întâmplă în țările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic! Contează că n-ați știut să faceți nimic în această pandemie, voi toți, care vă ocupați de pandemie!

De ce s-a urcat valul pe Andreea Esca, pentru că Andreea Esca a urmat unor matracuci și fătălăi care au făcut un spectacol ieftin cu selfie de prin spital, cu pozat aparate și declarații de rahat! Cine a avut ideea că această pandemie are nevoie de o promovare la nivel de vedete, a avut o idee foarte proastă, asta pentru că ăla de a avut ideea este foarte el!”, spune Dana Budeanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close