Antena 3 CNN Show Dani Oțil a răbunit: ”Nu ziceai că nu există? Acum ți-ai dat seama? Bravo, mă!”

Dani Oțil a răbunit: ”Nu ziceai că nu există? Acum ți-ai dat seama? Bravo, mă!”

Dani Oțil a vorbit, în cadrul emisiunii ”Neața, cu Răzvan și Dani” despre persoanele din jurul său care, până acum câteva zile, nu credeau în existența coronavirusului însă acum închid firmele, bagă angajații în izolare, toate acestea din cauza COVID-19 .

Dani Oțil a răbunit: ”Nu ziceai că nu există? Acum ți-ai dat seama? Bravo, mă!”
Sursa foto: Facebook / Dani Otil
de Laura Dinu    |    24 Iul 2020   •   14:15

”Mă deranjează oarecum faptul că oameni din jurul meu care, până acum câteva zile erau ”nu există, nu există”, deși s-au spălat pe mâini asiduu în alea două luni cât erau cu nevasta acasă și apoi au uitat, acum, când se strânge lațul, sunt într-o agitație: ”Să închidem firma! Dani, am vorbit, eu închid”.

De ce? ”Avem un caz într-o familie a unui coleg, închidem firma”. Păi zic: Acum...? ”Nu mă interesează, eu închid, trec din nou în izolare”. Păi nu ziseși că nu există? ”Ba da, există! Există, am văzut, mi-a trimis poze din spital, eu acolo nu mă duc, are și gândaci, sunt și sandvișurile proaste, nu mă duc”. Zic: Bă, dar acum ți-ai dat seama? ”Acuma, da!”. Păi ai postat că nu există! ”Am șters postarea”. Bravo, mă!” povestește Dani Oțil. 

Dani Oțil: Nu ziceai că nu există? Acum ți-ai dat seama?

”Nu uitați că, din primul suflu, aproape o mie de români care trebuiau să stea în spital, pe semnătura lor, s-au cerut acasă. Credeți că oamenii ăia n-au mers să-și ia țigări, la magazin?” a întrebat Oțil, potrivit DC News. 

”Evident că locului n-au stat, că doar nu avem noi simț civic, că nu suntem suedeji, ce proști suedejii”, a continuat, ironic, realizatorul emisiunii.  

×
Subiecte în articol: dani otil
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close