Antena 3 CNN Show De ziua ei, Iulia Albu a lansat campania "Sunt frumoasă, pentru că sunt eu"

De ziua ei, Iulia Albu a lansat campania "Sunt frumoasă, pentru că sunt eu"

De ziua ei, Iulia Albu a lansat campania "Sunt frumoasă, pentru că sunt eu"
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Iul 2011   •   19:34

Iulia Albu şi-a serbat ziua de naştere într-un mod inedit. Vedeta a lansat, joi, campania "Sunt frumoasă, pentru că sunt eu". Zece fete din toată ţara au participat la manifestul pornit de Iulia Albu împotriva excesului de operaţii estetice. Soţul şi fetiţa Iuliei au fost şi ei acolo, ca să o sărbătorească şi să o susţină.

Iulia Albu spune categoric nu: silicoanelor, botoxului şi operaţiilor estetice. Şi nu e doar un joc de imagine, spune vedeta.

"Aam vrut să schimb ceva, nu mi-am dorit neapărat să fac ceva vizibil, dintr-un motiv comercial. Eu nu sunt o tipă comercială şi se pare că nici româncele nu sunt comerciale. Frumuseţea vine din interior, categoric. Punându-ţi surplusuri şi îmbunătăţiri, cred că face parte din altă lume, în care noi nu ar trebui să fim", a spus Iulia Albu. 

Tocmai din acest motiv, Iulia nu a pornit singură pe acest drum. Bineînţeles că Mihai Albu îşi sprijină soţia în această campanie.

"O susţin şi mă bucur că şi-a găsit o activitate şi că se implică în tot felul de evenimente. Frumuseţea naturală este cea mai bună", a spus designerul.

Şi pentru că este trup şi suflet implicată în acest proiect, Iulia a decis să îşi dedice şi ziua de naştere acestei campanii. Iar cadourile nu au întârziat să apară, că doar odată împlineşte 30 de ani.

"Am primit un cameleon, am primit flori foarte multe, am primit şi de la fete un cadou deosebit, am primit o broşă vintage, o păpuşă din porţelan", a spus Iulia Albu.

Dar distracţia a fost lăsată pentru mai târziu, pentru că fetele aveau de muncă.

 


×
Subiecte în articol: zi de nastere Campanie operatii estetice
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close