Antena 3 CNN Show Delia dezvăluie un lucru care o intrigă la colegii săi! ”De când te știu ai... 

Delia dezvăluie un lucru care o intrigă la colegii săi! ”De când te știu ai... 

Delia dezvăluie un lucru care o intrigă la colegii săi! ”De când te știu ai... 
01 Mar 2018   •   10:10

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac fac deja echipă bună la pupitrul ”iUmor” de cinci sezoane, iar jurata a dezvăluit abia acum un lucru care o intrigă. 

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, cu cea de-a doua ediție din cel de-al cincilea sezon. După atâta timp petrecut împreună cu Cheloo și Mihai Bendeac, Delia a dezvăluit abia acum un lucru care o intrigă la cei doi colegi ai săi. ”De când te știu ai aceeași față, nu e nimic nou. Cheloo își mai pune un tricou gri, mai slăbește, se mai îngrașă...”, i-a spus jurata ”iUmor” lui Mihai Bendeac.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).   

 

 

×
Subiecte în articol: Delia juriu iUmor
Parteneri
Accident teribil în Ialomiţa! Autocar plin cu pasageri, răsturnat în şanţ
x close