Antena 3 CNN Show Delia ținută spectaculoasă pe scenă! Cum a apărut vedeta în platoul Antenei 1: ”Aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat!”

Delia ținută spectaculoasă pe scenă! Cum a apărut vedeta în platoul Antenei 1: ”Aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat!”

Delia ținută spectaculoasă pe scenă! Cum a apărut vedeta în platoul Antenei 1: ”Aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat!”
15 Sep 2017   •   17:35

Accesorii, rochii, tricouri și pantofi în combinații nemaivăzute, plus coafuri pline de imaginație și un machiaj pe măsură, toate completate cu zâmbete pentru noii concurenți. Cu siguranță, nici în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, Delia nu își dezamăgește fanii, astfel că telespectatorii Antena 1 vor admira, începând de duminică, 17 septembrie, unele dintre cele mai cool ținute ale artistei.

Și cum s-ar putea altfel la „iUmor”, unde concurenții înșiși pot fi o adevărată sursă de inspirație, cu numere pline de… neprevăzut, după cum o dovedesc noii aspiranți la marele premiul de 20.000 de Euro. Acesta este și motivul pentru care jurata adoptă alt registru vestimentar decât la „X Factor”, jucându-se cu cele mai trăznite și amuzante piese din garderoba sa.

Fiecare apariție a ei în platoul „iUmor”, din fiecare zi de filmare, este o surpriză chiar și pentru colegii jurați, Bendeac și Cheloo, care îi oferă și câte o apreciere stilistică de fiecare dată, în funcție de ținută. Pe cât de elaborate par unele dintre ele, pe atât de simplu este  procesul de alegere. 

În primul rând aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, țin cont și de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg și compun ținuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineața…”, spune vedeta.

Și, după cum telespectatorii s-au obișnuit deja, nici în acest sezon Delia nu renunță la celebrele coafuri sau la machiajul excentric la care, câteodată, mai contribuie și ea. ”Uneori, mai sunt și zile de filmare când mă simt creativă și îmi place să mă machiez singură”, se amuză jurata „iUmor”.

Competiția între concurenți va fi strânsă, aceștia luptând în primul rând pentru a impresiona juriul și pentru a părăsi scena cu „like”-uri de la Mihai, Delia și Cheloo, dar și pentru a obține votul publicului care îi va duce în marea finală, astfel că telespectatorii nu trebuie să rateze nicio ediție a celui de-al patrulea sezon, care va debuta duminică, 17 septembrie, la Antena 1.

 

 

×
Subiecte în articol: Delia iUmor tinuta scena Antena 1 vedeta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close