Antena 3 CNN Show Diana Enache, mărturii cutremurătoare: ”Sunt tăiată la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane și în palme”

Diana Enache, mărturii cutremurătoare: ”Sunt tăiată la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane și în palme”

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu șase ani. Atunci a fost atacată de un bărbat, care a încercat să o violeze și a tăiat-o cu un cuțit pe gât, pe sâni și pe mâini. 

Diana Enache, mărturii cutremurătoare: ”Sunt tăiată la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane și în palme”
Sursa foto: instagram.com/enachediana
21 Iul 2020   •   10:40

La șase ani de la tentativa de viol, Diana Enache spune că a depășit drama prin care a trecut la 17 ani, dar a rămas cu cicatrici pe tot corpul.

”Sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane, și în palme, n-au trecut încă, cicatricile sunt în continuare. S-a pus problema atunci să fac o intervenție cu laser și să scot cicatricile, dar eu sunt o fire puternică, lucrurile astea fac parte din mine, din experiența mea. Îmi arătă cât de puternică sunt când mă uit în oglindă”, a spus Diana Eneche într-un interviu pentru Click!

Diana Enache: ”N-am niciun complex”

”M-am echilibrat mental și n-am niciun complex, mulți se uită și cei care nu știu mă întreabă ce am. Au mai fost niște articole că m-am tunat, că mi-am pus silicoane, dar nu e nimic adevărat”, a mai spus ea.

Vă amintim că fiica lui Adrian Enache a fost atacată cu un briceag de paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei.

Agresorul le-a declarat atunci anchetatorilor că Diana Enache i-a adus injurii şi că el nu a putut suporta acest lucru, mai ales că în această perioadă este Ramadanul, o sărbătoarea foarte importantă în religia sa.

×
Subiecte în articol: Diana Enache
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close